Om

På mit visitkort kan jeg skrive erhvervsjournalist, tekstforfatter, kommunikationsspecialist og freelance journalist. Omdrejningspunktet er emner inden for erhverv, økonomi, ledelse og karriere. Det er en oplagt niche for mig, da jeg er uddannet fra både handelshøjskolen og journalisthøjskolen.

Mit speciale er at gøre komplicerede og abstrakte emner let at gå til for læserne, medlemmerne, kunderne og virksomhedens omverden. Mine kunder er brancheforeninger, organisationer og erhvervsvirksomheder, der sætter pris på høj kvalitet leveret til tiden.

Siden 1998 har jeg som selvstændig journalist leveret historier i form af baggrundsartikler, ekspertinterview, cases, reportager, portrætter, noter og faktabokse med afsæt i de nyeste tendenser til magasiner og medlems- og personaleblade. Og jeg har hjulpet virksomheder og organisationer med tekstforfatning, pressemeddelelser, nyhedsbreve og givet gode råd om kommunikation. Se mere her.

Det er vigtigt for mig at udvikle mine kompetencer løbende.

Uddannelse:

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, København
Diplomuddannelse i Kommunikation – januar 2017.
Moduler:

  • Retorik – formidling, der fænger
  • Kommunikations- og PR-strategi
  • Digitale fortællinger – tablet og mobil
  • Brandingstrategi og kampagner
  • Kommunikationsplanlægning

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Aarhus
Tillægsuddannelsen Åben Uddannelse, 1996.

Aarhus Universitet, Aarhus BSS (tidligere Handelshøjskolen i Aarhus)
HA, HD-A, 1985-1990.

Kurser: LinkedIn – Bliv bedre til at få ideer – WordPress – Nyhedsbreve – SEO – Netværk – Fotograferende journalister – Konstruktion af hjemmesider – Vækstgruppe om ledelse i det moderne netværkssamfund – Liv i sproget.

Medlem af Dansk Journalistforbund, DJ.