Casestories

Casestories | kundecases | referencehistorier | kundeudtalelser | testimonials


Er du på udkig efter en freelance journalist til at skrive casestories – referencehistorier – kundeudtalelser – kundecases eller testimonials til websitet?

Spar tid og skær ned på udgifterne til et dyrt bureau

Brug case stories til at beskrive, hvordan jeres løsninger skaber værdi, og hvordan jeres ydelser gør kundernes forretning mere innovativ, effektiv eller konkurrencedygtig.

Casestories

Kundehistorier synliggør din virksomheds produkter og ydelser. Både potentielle og nuværende kunder inspireres af at læse, hvordan jeres løsninger skaber værdi i forskellige sammenhænge. Casestories har en høj troværdighed. Det er simpelthen mere autentisk at lade kunderne fortælle.

Brug kundecases 10 steder

Du kan med fordel bruge casestories i flere forskellige sammenhænge – både i deres fulde længde, i kortere versioner og i citat-form:

  • websitet
  • nyhedsbrevet
  • kundemagasinet
  • sociale medier
  • pressemeddelelser
  • kundebesøg
  • salgsmødet
  • gå-hjem-møder
  • konferencer
  • årsrapporten

Kundecases synliggør værdien af din virksomheds produkter og serviceydelser. Det giver både eksisterende og nye kunder værdifuld indsigt, nye input og inspiration til nye måder at bruge jeres produkter på. Kunderne inspireres af at læse, hvordan jeres løsninger skaber værdi i forskellige sammenhænge.

Troværdigt og derfor populært

Kunder lægger i højere grad deres lid til andre kunder end til traditionel reklame. Det er derfor ikke uden grund, at kundecases er blevet populære som en del af virksomhedens kommunikation. De har en højere troværdighed end traditionel markedsføring som produktkataloger og annoncer. Det er simpelthen mere autentisk at lade kunderne fortælle, hvordan ens virksomheds viden og løsninger gør deres forretning mere innovativ, effektiv eller konkurrencedygtig. Netop den viden og de løsninger, der gør forskellen.

Få de gode eksempler frem i lyset

Der er stor signalværdi forbundet med referencehistorier – også for kunderne. De er med til at knytte tættere bånd til kunderne og opbygge kundeloyaliteten. Og relationer til kunderne har aldrig været vigtigere. Når kundecases tænkes ind i den strategiske kommunikation og bindes op på virksomhedens mål, vision og værdier, er det effektiv markedsføring. Samtidig er det en prisbillig løsning. Så tag et kig på jeres samarbejde med kunderne med jævne mellemrum, og få de gode eksempler frem i lyset.

Freelance journalist med indsigt i erhverv, økonomi og ledelse

Mit speciale er casestories om:

Forretningsudvikling – Ledelse – Digitalisering – Innovation – Bæredygtighed – FN’s verdensmål – SMV-virksomheder – Generationsskifte – C20-virksomheder – Strategi – Produkter – Eksport – Finans – Forskning – Uddannelse – Kompetenceudvikling – Karriere – Branding – Salg – Markedsføring – Kommunikation

I et samarbejde med mig om casestories kan du forvente høj faglighed, engagement, omhu og overholdelse af deadlines og aftaler. Du får kreative ideer og velskrevne tekster i den rette tone. Det er en fleksibel og effektiv løsning. Opgaven løses her og nu, hvor du har brug for det. Omfang, pris og deadline aftaler vi på forhånd.

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

Mail: lone@businesstext.dk
Mobil: 40183459

Hvem er jeg?

Business:Text drives af Lone Schrøder Jeppesen, der har mere end 20 års erfaring som selvstændig journalist og er uddannet fra Handelshøjskolen i Aarhus – nu Aarhus Universitet, Aarhus BSS og videreuddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole – senest med Diplom i Kommunikation i 2017.

Mit speciale er journalistik og tekstforfatning om erhverv, økonomi, ledelse og karriere til virksomheder, brancheforeninger og interesseorganisationer.

Samarbejdet med mine kunder er ofte kendetegnet ved langvarige relationer.

Se min profil her.