Casestories

Casestories – kundecases – referencehistorier – kundeudtalelser – testimonials

Om erhverv, økonomi, ledelse og karriere


Er du på udkig efter en freelance journalist til at skrive casestories – referencehistorier – kundeudtalelser – kundecases eller testimonials til websitet?

Med udgangspunkt i din organisations mål, værdier, strategi og målgruppe skriver jeg casestories til websitet, nyhedsbrevet, magasinet, onlineplatformen og årsrapporten.

Casestories

Kundehistorier synliggør din virksomheds produkter og ydelser. Både potentielle og nuværende kunder inspireres af at læse, hvordan jeres løsninger skaber værdi i forskellige sammenhænge. Casestories har en høj troværdighed. Det er simpelthen mere autentisk at lade kunderne fortælle, hvordan jeres viden gør deres forretning mere innovativ, effektiv eller konkurrencedygtig.

Jeg skriver case stories om aktuelle emner inden for fx:

Ledelse – Digitalisering – Innovation – Bæredygtighed – FN’s verdensmål – Forretningsudvikling – SMV-virksomheder – Generationsskifte – C20-virksomheder – Bestyrelsesarbejde – Strategi – Produkter – Eksport – Finans- Forskning – Uddannelse – Kompetenceudvikling – Karriere – Arbejdsmarked – Branding – Salg – Markedsføring – Kommunikation

I et samarbejde med mig om casestories kan du forvente høj faglighed, engagement, omhu og overholdelse af deadlines og aftaler. Du får kreative ideer og velskrevne tekster i den rette tone. Det er en fleksibel og effektiv løsning. Opgaven løses her og nu, hvor du har brug for det. Omfang, pris og deadline aftaler vi på forhånd.

Spar tid og skær ned på udgifterne til et dyrt bureau.

Kontakt mig, hvis du får brug for en journalist. Ring 40183459 eller skriv en mail.

Hvem er jeg?

Business:Text drives af Lone Schrøder Jeppesen, der har mere end 20 års erfaring som selvstændig journalist og er uddannet fra Handelshøjskolen i Aarhus – nu Aarhus Universitet, Aarhus BSS og videreuddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole – senest med Diplom i Kommunikation i 2017.

Mit speciale er journalistik og tekstforfatning om erhverv, økonomi, ledelse og karriere til virksomheder, brancheforeninger og organisationer. Jeg har leveret cases til en lang række virksomheder – se, hvem jeg arbejder for og har arbejdet for: Kundereferencer.

Samarbejdet med mine kunder er ofte kendetegnet ved langvarige relationer.