Orden i energi-regnskabet

KPMG er netop flyttet ind i sit nybyggede kontordomicil på Frederiksberg. Som revisions- og rådgivningsvirksomhed er det miljømæssige CO2-aftryk begrænset. Alligevel har KPMG valgt at stille skrappe krav til bæredygtighed, energiforbrug og miljøbelastning i alle byggeriets niveauer fra design, konstruktion og valg af materialer. Læs interviewet med partner og direktør Søren Sønderholm i nyhedsbladet Dansk Energi.

Lejemål skal være grønne

Virksomheder går efter en grøn profil, lavere varmeregning og bedre indeklima, når de lejer erhvervslokaler, viser ny undersøgelse. Energirigtige erhvervslokaler betyder noget eller meget for 8 ud af 10 erhvervslejere. Det viser en ny undersøgelse fra Go’ Energi, Center for Energibesparelser. – Det er positivt og overraskende, at så mange erhvervsledere lægger vægt på energirigtige erhvervslokaler. Man skulle måske tro, at de i disse tider vil spare. Men det viser, at virksomheder tænker i helheder. Der er jo både økonomi og branding i det, så det giver god mening for mange, siger projektleder Thomas Drivsholm fra Go’ Energi til nyhedsbladet Dansk Energi.

Kloge tanker om CO2

Kloge tanker om CO2
Realkredit Danmarks Kloge m2 Prisen gik i år til livsstilshuset House of Dreams. 18 virksomheder fra hele landet vandt de lokale Kloge m2 Priser. De har tænkt energirigtigt, da de skulle bygge nyt eller bygge til og har reduceret energiforbruget og dermed CO2-udslippet. Gennem intelligente løsninger har de opnået flotte resultater, der forener hensynet til klimaet og økonomien. De 18 lokale vinderprojekter er præsenteret i case-samlingen Kloge tanker om CO2. Se bogen her: Kloge tanker om CO2.

Kloge m2 prisen

Realkredit Danmarks nye case-samling “19 kloge tanker om CO2”. Bogen portrætterer virksomheder, der gør noget ekstra for at reducere CO2-udslippet. Her kan virksomheder hente inspiration til at mindske energi- og varmeforbruget, når de bygger om eller bygger nyt. Hvert år uddeler Realkredit Danmark Kloge m2 prisen. De 19 virksomheder i case-samlingen har vundet de regionale priser, og blandt dem er den nationale vinder netop kåret. Kloge m2 Prisen gik til Boligselskabet Fruehøjgaards CO2-neutrale ungdomsboliger, H2College, som er opført i Birk ved Herning. Du kan se case-samlingen her:  Kloge m2